Territori

música

m.m

‘Cybee', un disc d'optimistes

“Som molt més... ”; “Som molt més que vides que s'ajunten”; “Tenim por, però som valents.” Són fragments de la cançó Som, del primer disc del grup Cybee. Som –que parla de l'amistat–, és com la resta de peces, que traspuen energia vital. La mateixa que tenen els quatre amics que el 2005 es van unir, a Sant Feliu de Llobregat, i que els últims dos estius han estat recorrent Catalunya d'est a oest i de nord a sud, de plaça en plaça, amb el seu Cybee Tour. Duien l'equipatge de l'entusiasme i un bon grapat de còpies de la seva maqueta, Tot aquest temps. Aquesta setmana ha sortit a la venda el seu primer disc, Cybee, produït per Roger Rodés i Manu Guix i gravat als estudis Medusa de Barcelona. Són tretze cançons amb la quotidianitat com a fil conductor. Jordi Vilaseca (bateria), Marc Colomer (guitarra), Aleix Martí (veu i baix) i Nil Moliner (veu i guitarra) segueixen aquesta línia fresca i positiva. La presentació oficial es farà a Barcelona el 19 de desembre, i al gener començaran a girar. Un d'ells, Aleix Martí, comentava el dia 22 d'octubre, data de la sortida a la venda del treball: “Volíem que fos un disc energètic, amb el qual ens ho passéssim bé tocant en directe. La majoria de les cançons són bastant optimistes, amb un punt de bon rotllo. El disc és com ens imaginàvem que quedaria.” Fins aquest moment, els Cybee han fet moltes versions de peces anglosaxones; ara ha estat un altre el repte. “És molt diferent fer temes nous que una versió d'un tema que ja és un èxit. Parir cançons des de zero ens ha motivat molt.”

Una altra alenada positiva, el primer single de CyBee, Dos curiosos viatgers. Està dedicada a una parella perduda. Sense tristeses: “Marta, ho hem donat tot, per això aquesta cançó és per a tu, és per als dos, és per a tots.”

Tocats d'amistat
Pop-rock, rock alternatiu, folk, funk... Hi ha de tot, al disc (www.cybee.cat). Pel que fa a la producció, de Roger Rodés i Manu Guix, des del grup tot són lloances. “Hem estat tres mesos treballant molt a gust i fent bona feina. S'agraeix el bon tracte professional i personal!”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.