cultura

música

Cybee acaba a Verges la gira per places de pobles de Catalunya

El grup de pop rock Cybee actua aquest vespre a Verges en la que serà la darrera parada de l'original gira que els ha portat durant un mes a actuar gairebé cada dia a la plaça d'una localitat diferent. L'actuació serà a les vuit del vespre davant de Can Grau.

El quartet de Sant Feliu de Llobregat, format per Nil Moliner (veu i guitarra), Aleix Martí (veu i baix), Marc Colomer (guitarra) i Jordi Vilaseca (bateria), va començar aquesta gira avui fa un mes a la Bisbal d'Empordà, i ha passat per 18 municipis, entre els quals Olot, Puigcerdà, Girona, Breda, Lleida i Sant Salvador.

Aquesta nit, igual que tot aquest mes, Cybee presentarà en format acústic els temes de la seva maqueta Tot aquest temps, publicada el dia Sant Jordi passat i que es pot descarregar a la pàgina web www.cybeemusic.com.

La gira, no exempta d'anècdotes i aventures, s'ha pogut seguir a través d'un bloc i al Twitter amb l'etiqueta #cybeetour.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.