Cultura

Joan Manuel Serrat, operat a Barcelona d'un nòdul pulmonar

El cantant ha estat intervingut a la Clínica Quirón

El cantant català Joan Manuel Serrat (Barcelona, 1943) ha estat operat avui a la clínica Quirón de Barcelona d'un nòdul pulmonar diagnosticat en un recent control rutinari, segons han informat fonts del centre sanitari, que han indicat que la intervenció no té relació amb patologies prèvies del pacient. També han indicat que la intervenció, que ha estat practicada pel doctor Laureano Molins, cirurgià toràcic, no té relació amb patologies prèvies del pacient.

Aquestes mateixes fonts han comentat que Serrat haurà d'estar hospitalitzat al voltant d'una setmana abans d'obtenir l'alta mèdica. Han subratllat igualment que, per desig del cantant, la intervenció s'ha realitzat de forma immediata, després del diagnòstic, perquè Serrat pugui realitzar la gira promocional del seu últim disc amb només unes setmanes de retard.

Joan Manuel Serrat tenia previst iniciar la gira de presentació del seu nou disc, Hijo de la luz y de la sombra, on canta una altra vegada al poeta Miguel Hernández, el pròxim dia 27 de març a Elx (Alacant). En total, la gira consta de prop de 35 concerts per tota la geografia estatal fins al pròxim 30 d'octubre.

El novembre de 2004, Joan Manuel Serrat va ser operat a la mateixa clínica barcelonina d'un càncer de bufeta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.