Arts escèniques

societat

XXIX Mostra de Teatre d’Instituts Públics de la demarcació de Girona

Una quinzena de centres de secundària de les comarques gironines participen, des d’avui i fins divendres, al Teatre de Blanes, a la XXIX Mostra de Teatre d’Instituts Públics de les Comarques Gironines. Durant els quatre dies, hi haurà actuacions al matí, tarda i nit. En concret, en aquesta edició, hi participen els instituts Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols; Alexandre Deulofeu i Narcís Monturiol de Figueres; Riudaura de Castell-Platja d’Aro; Serrallarga i S’agulla de Blanes; l’INS de Sarrià de Ter; l’Abat Oliba de Ripoll; el Salvador Espriu de Salt; el Josep Brugulat i el Pla de l’Estany de Banyoles; Cap Norfeu de Roses; l’INS de Celrà; l’institut escola de Lloret de Mar i l’INS la Bisbal d’Empordà. També hi prenen part l’Escola de Dansa d’Anglès, el Grup Jove d’El Galliner i l’institut Banús de Cerdanyola del Vallès. L’autora del cartell que il·lustra el programa és Elena Colomer, alumna de 4t d’ESO de l’INS Abat Oliba de Ripoll. Va ser la guanyadora del concurs de cartells que es va fer per a aquesta iniciativa.

Aquesta mostra de teatre està organitzada pel Seminari de professorat de teatre de secundària de les comarques gironines amb el suport, entre d’altres institucions, del Departament d’Educació i també de l’Ajuntament de Blanes. Aquest any, el programa està dedicat a Perfecte Moll Ferrandis, expresident i cofundador de l’entitat, que va morir fa uns mesos. De fet, dijous a les 14.45, al mateix teatre de Blanes, es farà un acte d’homenatge a la seva persona. I divendres, a les 16.45 h, es faran els parlaments i el lliurament d’obsequis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia