cultura

Literatura

La Festa del Llibre vol situar Puig-reig en el mapa de la literatura

El municipi prepara una jornada dedicada a la novel·la històrica que és pionera al país

La plaça Mestre Badia de Puig-reig serà, el 8 d'abril, el marc de la primera edició de la Festa del Llibre i la Novel·la Històrica. Es tracta d'una jornada pionera arreu de Catalunya i ideada per l'escriptor del Masnou Jordi Matilló en què participaran una vintena d'autors, entre els quals figures de renom com ara Víctor Amela, Coia Valls i Rafel Nadal, i també novel·listes locals com ara Francesc Ribera, Titot. Tots ells faran explicacions d'un quart d'hora a la plaça Mestre Badia, mentre les llibreries del poble tindran els exemplars a la venda a disposició dels visitants.

La diada servirà de prèvia de Sant Jordi, però s'allunya una mica de la filosofia. Segons Matilló, la festa de Puig-reig dona protagonisme a autors “de veritat” perquè expliquin la seva obra davant un públic que els ve a escoltar. No és el dia del llibre –diu–, perquè “el dia del llibre és cada dia de l'any”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia