Arts escèniques

De Les Nits del Coro a Les Nits del Centre

La programació de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre a Sarrià de Ter es traslladada, després de vuit temporades a la cafeteria de l’edifici del Coro, a El Centre-Espai d’arts escèniques, al carrer Paulí Torras, número 1 de Sarrià de Dalt. Per tant, a partir d’ara Les Nits del Coro passen a ser Les Nits del Centre, i en aquest nou local amb dues sales, ocuparan la més petita, amb capacitat per a 90 persones. Les encarregades d’inaugurar Les Nits del Centre seran, aquesta nit, The Escarteen Sisters, un duet format per les germanes Flavia Escartín (violoncel i veu) i Laia Escartín (violí, veu i percussió), que presentarà el seu primer disc, amb composicions pròpies i arranjaments molt personals de temes emblemàtics, marcats per una singular i desacomplexada combinació d’estils musicals (21 h, 3 euros).

Aquest mes de desembre la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, una iniciativa de l’Associació Gironina de Teatre ( AGT ), ha programat també els espectacles The best of the worst, el cabaret, de Javier Ariza, el dia 13 a Vilablareix i el 14 a Cassà de la Selva, i The bellboy, el nou espectacle de màgia teatralitzada del figuerenc Karlus, el dia 20 a Sarrià de Ter i el 28 a Les Nits de la Coma de Cassà. El 2019, s’incorporarà a la xarxa l’Antic Casino de Castell d’Aro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia