Música

TORROELLa de montgrí

J.C.L

Reviu la música tradicional

La 38a edició del Festival de Torroella de Montgrí se centrarà en els compositors que van buscar en la música popular i folklòrica la font d’inspiració per crear les seves obres. Per això s’interpretaran peces de compositors com ara Bartók, Antonin Dvorák, Leós Janácek, Joaquín Turina i Joaquín Rodrigo.

Un any més, la música antiga tindrà el seu protagonisme en cinc concerts, dos monogràfics de Bach i un homenatge al compositor barroc Joan Cererols.

El festival recuperarà espais emblemàtics de Torroella i s’inaugurarà amb un concert de l’Academia Bizantina. Entre els noms més destacats d’aquesta edició hi ha el duo de violins de Lina Tur i Enrico Onofri, l’Orquestra Simfònica del Vallès amb el guitarrista Pepe Romero, l’Accademia del Piacere, The Brahms Project, Rocío Márquez i el pianista Joaquín Achúcarro.

La major part dels concerts es realitzaran a l’Auditori-Espai Ter, tot i que també hi haurà nous espais emblemàtics com el recentment reformat passeig de l’Església.

Els espais del festival es complementaran amb l’església de Sant Genís i el Palau Solterra Fundació Vila Casas.

FESTIVAL DE TORROELLA DE MONTGRÍ
D’1 a 19 d’agost
www.festivaldetorroella.cat/ca/programacio.html


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.