Reportatge

recomanacions breus / t.p

EVERYBODY’S GOLF
Distribuïdora: Sony Interactive Entertainment Europa Plataforma: Exclusiu PlayStation 4 Edat: +3
El mític títol de golf aterra a PlayStation 4 després de dues dècades d’èxits en totes les consoles de Sony des del llançament, el 1997. Manté l’essència dels lliuraments anteriors i afegeix nombroses novetats i modes de joc.
EL MUNDO DEL SPECTRUM +
Editorial: Dolmen Pàgines: 240 Preu: 23,90 euros
El Mundo del Spectrum + és la continuació i seqüela del viatge iniciat amb el primer volum, El Mundo del Spectrum, a través de l’univers de la microinformàtica de la dècada dels vuitanta. Un nou llibre que aprofundeix en el paper que va tenir el popular ordinador britànic.
PLANTS VS. ZOMBIES: TIEMPOCALIPSIS
Editorial: ECC Ediciones Pàgines: 80 Preu: 8,50 euros
El famós videojoc també té adaptació al còmic. És un fenomen que ha conquistat la crítica i el públic d’arreu del món, amb més d’un milió de descàrregues i nombroses seqüeles i derivats. Descobreix el particular univers d’un còmic ben divertit.
SKYLANDERS: LA TRAMPA DE KAOS
Editorial: ECC Ediciones Pàgines: 80 Preu: 7,95 euros
Videojocs, sèrie de televisió, figures interactives..., els Skylanders arrasen. I ara en còmics. El primer especial completa la història narrada en el videojoc Skylanders: Trap Team, per a plataformes mòbils i consoles de sobretaula.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia