Fires de Girona - Hotels i restaurants amb història - 2011

Un cafè a la Rambla

A can Norat hi van fundar el Girona, a can Barris hi anaven els senyors, a can Muntanyà els joves i eixelebrats, era un món de llibertat que ha heretat l'Arcada, avui un restaurant de cuina italiana

Terra de frontera

L'Argadà, l'antiga fonda Pujolràs, obert l'any 1890 quan les muralles encara encerclaven la ciutat, va passar de ser una taverna que vivia a la ratlla de Girona a convertir-se en un restaurant important

El dinar de noces de Dalí

El vell restaurant ‘merendero' de La Barca va ser durant dècades un punt de referència per les celebracions dels gironins i fins i tot algunes celebritats com Dalí hi van deixar l'empremta

L'emblema gravat del 1934 es manté avui.  LLUÍS SERRAT

Resurrecció d'un mite

El ‘rei' de la restauració

El que va començar com un taverna centreeuropea en què se servien salsitxes alemanyes, hamburgueses i cervesa, s'ha convertit en una de les empreses de restauració de referència

El menú de tota la vida

La taverna que Joaquim Coll va muntar per a la seva dona l'any 1953, amb el temps, es va convertir en un dels hostals de referència per als treballadors i els pagesos que anaven al mercat

L'Helena i la Ruth, les dues dones que han impulsat i avui manegen les pensions Pérez-Borràs.  LLUÍS SERRAT

Oberta al món

Una imatge de l'emblemàtic hotel

De la carnisseria a l'hotel

Isabel Boada i Cristina Bach, administradores de l'hostal.  LLUÍS SERRAT

La casa de l'artista