Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes volen que el tren marxi de la costa

Els ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac han demanat a la Generalitat que prevegi fer subterrània la línia ferroviària, que ara és una barrera que trinxa el front marítim, i que es traslladi més cap a l'interior. La proposta que els tres municipis han traslladat als responsables de Planificació de la Generalitat, després de denunciar que el pla territorial metropolità de Barcelona els havia «oblidat» i «menystingut», és situar la futura línia de tren en un espai delimitat entre l'autopista C-32 i la carretera N-II. El traçat alternatiu es va donar a conèixer en una reunió que els tres alcaldes maresmencs van fer amb el secretari per a la Planificació Territorial del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Oriol Nel·lo, i amb el coordinador del pla territorial, Josep Maria Carrera.

La valoració de les tres viles de la trobada és positiva i ara s'organitzaran per presentar una proposta tècnica conjunta que ha de permetre que la via del tren desaparegui de la primera línia de mar com ja està previst en altres poblacions de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.