Urbanisme

vilassar de mar

L'ascensor per travessar l'N-II no ha funcionat des de que es va muntar, fa mig any

L'elevador, situat davant del Museu Monjo, costarà 300.000 euros, el doble del que estava previst, i no entrarà en servei fins al gener

El que havia de ser un ascensor destinat a fer la vida més agradable als ciutadans de Vilassar de Mar, –havia de servir perquè les persones amb mobilitat reduïda poguessin travessar l'N-II des del Museu Monjo fins al passeig marítim sense baixar les escales del pas subterrani– s'ha convertit en un maldecap per al govern municipal. I és que l'elevador, muntat des de fa mig any, encara no ha pogut començar a funcionar a causa de problemes diversos. Aquests contratemps, a més, han encarit la infraestructura, de manera que al final costarà el doble del que s'havia previst inicialment, ja que es passarà dels 150.000 euros als 300.000 finals.

El regidor d'Urbanisme, Desideri Camino (CiU), ha justificat el retard i l'encariment explicant que “s'ha hagut de modificar el projecte”, i ha posat com a exemples l'endarreriment en l'arribada del subministrament elèctric i el fet que la línia telefònica d'emergències per a l'elevador encara no estava llesta. Camino ha explicat també que el cost inicial el finança l'Estat i que l'Ajuntament ha abonat la resta, i espera que l'ascensor pugui funcionar al gener.

LA XIFRA

150.000
euros de més
és el que costarà el muntatge i la posada en funcionament de l'ascensor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.