Administracions

Valoren l’estat de conservació de la Sala Edison de Figueres

Ahir al matí es va efectuar una visita a la sala Edison de Figueres per obtenir una valoració tècnica de l’estat actual de l’edifici. Hi va ser present l’arquitecte Pere Solà, que és qui sospesarà i analitzarà l’estat de l’edificació. Van assistir també a la visita l’alcaldessa de la ciutat, Agnès Lladó; el vicealcalde, Pere Casellas; el regidor d’Urbanisme, Xavier Amiel, i la regidora Sònia Trilla i el regidor Jesús Quiroga. Va assistir-hi també el director d’Urbanisme de Figueres, Camil Cofan.

El vicealcade, Pere Casellas, va explicar ahir el caràcter tècnic de la visita. “Aquest govern està treballant per desencallar l’aprofitament de l’edifici”, va assegurar Casellas, que va admetre que l’estat de l’edificació no és bo. “Està malament, però no soc jo qui ho ha d’avaluar tècnicament”, va afirmar.

El govern de la ciutat i el propietari, Antonio Escudero, han conversat en diverses ocasions des de l’inici del mandat per trobar una solució que permeti trobar una manera perquè Escudero pugui rehabilitar l’espai i es pugui trobar un aprofitament comercial que permeti rehabilitar-lo. L’encaix se sospesa en el marc actual de reforma del POUM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia