Serveis

La PAH critica en el ple els talls d'aigua a Caldes

Protesta d'una vintena d'integrants de l'entitat contra la política de Balliu

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ha criticat els talls en el subministrament d'aigua de l'ajuntament de Caldes i ahir va fer una protesta en el ple. Segons diu un dels col·laboradors de la PAH, Victoriano Ramos, l'alcalde, Salvador Balliu (CiU), ha desatès les necessitats de tres famílies de Caldes.

El consistori intenta frenar les ocupacions il·legals per evitar l'efecte crida i ha tallat el subministrament en una desena de cases, la majoria a la urbanització d'Aigües Bones. En un cas, l'habitatge tenia piscina i tot. “Nosaltres no defensem el mal ús de l'aigua”, diu Ramos.

Una vintena d'integrants de l'entitat, incloent-hi membres de la PAH Gironès, van protestar en el ple. Un dels integrants de la plataforma, José Antonio Tenrero, va prendre la paraula en elsprecs i preguntes per recriminar les maneres d'actuar de Balliu, a qui va recordar que com a batlle i com a president del Consell Comarcal té capacitat per resoldre la situació dels afectats, un dels quals té problemes de salut.

La recent ILP

La PAH considera que l'equip de govern, que governa amb majoria absoluta, contravé la proposició de llei aprovada el dia 23 després de la iniciativa legislativa popular (ILP). La proposició, endegada per la PAH i altres entitats, inclou mesures urgents per ajudar la gent a tenir un habitatge reduint els desnonaments i evitant els talls de serveis bàsics com ara aigua, llum i gas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia