Serveis

serveis

La ventada deixa hores sense llum la Vall de Camprodon

Un total de 1.700 usuaris d'Endesa de la Vall de Camprodon van estar ahir quatre hores sense subministrament elèctric per unes branques d'arbre que van caure sobre la línia de mitja tensió que alimenta la zona. Aquesta és la versió de la companyia, perquè hi ha veïns que asseguren que van estar sense servei d'abans de les quatre de la matinada i fins a dos quarts d'onze del matí.

Segons Endesa, la incidència va tenir lloc poc després de les sis del matí i es va poder resoldre a dos quarts d'onze, quan la brigada de la companyia va aconseguir enretirar les branques i restablir el servei. La coincidència, doncs, és només en l'hora en què va tornar el servei.

Els afectats van ser els veïns de Molló, la urbanització de Font Rubí, de Camprodon, la meitat del poble de Camprodon i el municipi de Sant Pau de Segúries.

La incidència va tenir lloc al municipi de Camprodon a causa del fort vent que hi va haver a la zona, amb cops de més de vuitanta quilòmetres per hora, segons les dades de l'estació meteorològica local. En concret, el tram afectat de la línia va ser el que hi ha al sector de la Mare de la Font, prop de l'accés sud viari de la vila. El fet què afectés les primeres hores del matí va provocar la indignació de molts dels usuaris, ja que no tenien calefacció ni aigua sanitària calenta.

En canvi, els clients de la Companyia Popular de Fluïd Elèctric, que abasteix la resta de veïns de la Vall de Camprodon, no van ser afectats per talls de subministrament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.