Serveis

serveis

Santa Pau obre la nova llar d'infants

L'Ajuntament ha hagut de treballar durant cinc anys per aconseguir-la

La nova llar municipal d'infants de Santa Pau va entrar ahir en funcionament després del treball durant cinc anys en el projecte i en el finançament de l'Ajuntament. La inauguració oficial i la jornada de portes obertes, però, es duran a terme el 28 de gener a les onze del matí. Les obres de construcció han estat a càrrec de l'empresa Xavier Alzina i han costat 250.641 euros. Després de 9 mesos, les obres es van acabar divendres passat, i, d'acord amb les educadores del centre, es va decidir començar les classes a la nova llar.

Es tracta d'una instal·lació moderna i funcional, projectada per UFV arquitectes –M. Puigbert i M.Torra–, mitjançant la qual es resoldran els problemes d'espai de l'antiga llar, motivats per la gran quantitat d'alumnes inscrits i les mancances que tenia. Tot plegat farà més còmoda la feina de les educadores i facilitarà l'aprenentatge dels infants. Tothom qui vulgui pot participar en la jornada de portes obertes del dia 28.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.