Serveis

La Garrotxa

El nou hospital comarcal de la Garrotxa s'equiparà

Els 10,5 milions d'euros per a l'equipament del nou hospital comarcal de la Garrotxa a Olot són de llarg la partida més destacada dels pressupostos de la Generalitat del 2011 per a la comarca de la Garrotxa. Hi sobresurten també, quant a volum d'inversió, les dotacions previstes per a la nova escola de les Preses (1,4 milions), per acabar la del Morrot (3,1 milions) i la de Sant Roc d'Olot (2,6 milions) i per ampliar i millorar la de Sant Feliu de Pallerols (1,8 milions).

Per altra banda, aquests pressupostos tenen previstes diverses partides per enllestir definitivament el nou consultori mèdic local de les Planes d'Hostoles, de 115.000 euros. També n'inclouen 180.000 per equipar el nou arxiu comarcal de la Garrotxa amb seu al Torín d'Olot. En aquests dos últims casos, comportarà la posta en marxa d'aquests dos equipaments. Així mateix, hi ha una partida per a la urbanització d'un nou sector dels terrenys de l'antiga estació de les Preses, amb un muntat de 344.000 euros, i un milió d'euros per a la renovació i millora de les instal·lacions del túnel de Bracons a l'eix Vic-Olot.

A Beuda, hi ha previstos 458.474 euros per a la rehabilitació del monestir de Palera, que ha estat llargament reivindicada.

A l'altra costat de la balança, en canvi, hi ha la variant d'Olot, al tram de la Generalitat que va entre la capital garrotxina i les Preses, per a la qual hi ha una partida de 20.908 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona