Infraestructures i serveis

Els Prats de Rei remodelarà la piscina

L'actuació es fa per millorar la seguretat i l'accessibilitat de l'equipament

Els Prats de Rei iniciarà, aquest mes d'abril, les obres de reforma de la piscina municipal, una actuació que durarà dos mesos i que servirà per posar al dia l'equipament.

Així, es reduirà la profunditat del vas i se substituiran els revestiments i paviments interiors. També es canviarà el paviment de la zona de platja, força malmès, i es renovarà el tancament perimetral. L'objectiu del consistori és aconseguir una reducció del consum d'aigua i dels costos de manteniment, així com una millora de la seguretat i de l'accessibilitat per als usuaris de la piscina.

El regidor d'Esports del municipi, Toni Gallego, explica que els paviments seran antilliscants per augmentar la seguretat dels banyistes, i hi afegeix: “Amb aquesta actuació també eliminem els graons d'accés al recinte de platja”, cosa que en millora l'accessibilitat.

Les obres s'han adjudicat a l'empresa Técnicas del Hormigón Armado SA per un import de 109.598,29 euros. L'Ajuntament disposa d'una subvenció de la Diputació de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia