Licitades les obres del col·lector i la nova depuradora de Benicarló

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Vivenda ha licitat, a través de l'Entitat de Sanejament d'Aigües (EPSAR), les obres de la nova Estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR), els col·lectors generals, els bombejos d'impulsió i la remodelació del pretractament existent, així com l'adequació de l'actual bombeig L'Alberg, de Benicarló.

El pressupost previst per l'EPSAR per a la construcció de la nova depuradora ascendeix a un total de 32.091.932 euros i el termini d'execució del projecte és de 18 mesos.

La nova Estació Depuradora d'Aigües Residuals de Benicarló tindrà capacitat per a tractar un cabal mitjà de 18.500 m³/ dia, es disposaran dos línies de tractament de 9.250 m³/ dia i una reserva de sol per a l'execució en un futur d'una tercera línia de tractament de 9.250 m³/dia addicionals.

La instal·lació està prevista de pretractaments, tractament biològic mitjançant un sistema de fangs actius en la modalitat d'airejament prolongat amb una estructura del reactor secundari del tipus orval i tractament terciari per a 5.000 m³/dia per mitjà d'una bateria de filtres de tela i desinfecció per làmpades ultraviolades, i tractament i deshidratació de fangs. Un cop depurada, l'aigua procedent del tractament secundari, serà vessada a la mar a través de l'emissari submarí actual, i l'aigua procedent del terciari s'emmagatzemarà en una balsa construïda a l'efecte dins de la parcel·la de l'EDAR.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.