BEUDA

Inauguren l'ampliació de l'ajuntament

Un centenar de persones van assistir ahir a la inauguració de les obres d'ampliació i millora de l'ajuntament. Entre altres dependències noves, la casa de la vila de Beuda ara té un espai que s'equiparà com a telecentre i una sala d'actes polivalent. La transformació del vell ajuntament ha costat 266.000 euros, la major part dels quals han estat subvencionats a través del Pla Únic d'Obres i Serveis. L'ampliació ha comprès tot l'edifici, de tres nivells, que fins ara la casa de la vila ocupava parcialment. A baix, en l'espai que antigament havia utilitzat un popular restaurant, hi ha una sala polivalent, un petit bar i els serveis. A la planta primera (o planta baixa, si es mira des de la plaça, on hi ha l'accés principal) hi han instal·lat les oficines per atendre els veïns, així com despatxos i la sala que s'ha de condicionar com a telecentre. Finalment, el pis de dalt de tot s'ha destinat a sala de plens. Tot plegat fa uns 487 m². En una segona fase es col·locarà un ascensor per comunicar les tres plantes. De moment, per anar d'un nivell a l'altre s'ha de fer per escales exteriors.

Autoritats
La inauguració d'ahir va coincidir amb la festa major. Va presidir l'acte el delegat del govern, Jordi Martinoy, a qui van acompanyar la directora dels serveis de Governació a Girona, Mireia Mata, i el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona. Per part de l'Ajuntament, hi va intervenir l'alcaldessa, Anna Vayreda, a qui va acompanyar la resta de l'equip de govern: Josep Riu i Paulí Puigcercós. Entre el públic no hi va faltar l'exalcaldessa, Assumpta Fort, i l'alcalde del poble veí de Maià de Montcal, Josep Maria Alsina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.