Infraestructures i serveis

La carretera de Vilavenut, tancada

Unes obres obliguen a tallar fins al dia 6 el tram d’accés des de Banyoles

Unes obres de millora a la carretera han obligat a tancar a la circulació la GI-V-5132, en el tram de 2,3 quilòmetres més pròxim al terme de Banyoles. Està previst que els treballs durin tota la setmana que ve i estiguin enllestits el dia 6. Mentrestant, els desplaçaments entre el poble de Vilavenut i la ciutat de l’estany s’han de fer pel nucli de Fontcoberta.

Les obres van a càrrec de la Diputació –titular de la carretera–, amb una inversió d’uns 460.000 euros. En el projecte es preveu eixamplar la calçada, de què l’amplada (5 metres) no és suficient quan s’encreuen vehicles grans, com ara tractors i maquinària agrícola, molt abundants a la zona. També se suavitzaran els revolts més tancats. A partir d’ara, la calçada farà entre 5,5 i 6 metres, depenent dels sectors. La part tècnicament més complexa serà l’eixamplament de les plataformes dels viaductes que salven la riera de Vall-llobera i el riu Garrumbert.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia