Medi ambient

Els plàtans de Cadaqués ja es talaran dilluns

L'operació s'allargarà tota la setmana i obligarà a restringir el trànsit

La tala dels arbres centenaris de l'avinguda Caritat Serinyana de Cadaqués començarà a fer-se aquest mateix dilluns desoint les queixes dels que en són contraris que van manifestar-se el cap de setmana. Tal com està previst seran dinou els arbres centenaris que es tallaran. Dels 63 que es van plantar l'any 1913, ara ja en quedaven només 33. Els treballs obligaran a restringir la circulació per l'avinguda, de tal manera que de dilluns a dissabte estarà tallada al trànsit l'avinguda Caritat Serinyana. Els vehicles hauran de circular per la riera Sant Vicenç, que s'habilitarà en doble sentit. A més, s'avisarà els conductors i propietaris de vehicles que no estacionin ni a la riera ni al carrer Font Vella durant el temps dels treballs. Aquest darrer carrer i l'Horta Vella mantindran el sentit, i l'accés a l'estació de servei de l'avinguda Caritat Serinyana es farà pel carrer Sol de l'Engirol. La part inferior del carrer Rierassa també estarà oberta.

La protesta contra la
tala d'aquests arbres es
va fer el cap de setmana i va aplegar més de dues-centes persones. Els veïns que van organitzar la protesta van reunir més de tres mil signatures que serveixen per expressar el rebuig a la decisió que va prendre l'actual Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]