Medi ambient

Es farà un nou estudi pel vial dels Aiguamolls

El president de la Diputació, Pere Vila, explica que l'informe de Territori relatiu al projecte d'ampliació de la carretera dels tres ponts, als Aiguamolls de l'Empordà, és una demanda de rectificació per rebaixar l'impacte del projecte sobre el medi. “M'emparo en el que ens diu la conselleria; farem un nou estudi, es proposaran diverses opcions i la decisió es prendrà de manera col·legiada”, diu Pere Vila, que subratlla que com que es tracta d'un projecte de 800.000 euros no eren unes obres previstes a curt termini.

La Iaeden, per la seva banda, manifesta la seva satisfacció per la decisió de la conselleria de Territori de descartar el projecte. “Estem contents perquè la Generalitat pensa igual que nosaltres, i els punts crítics són els que havíem subratllat”, diuen des de l'entitat ecologista, que havia iniciat una campanya per oposar-se a aquest projecte de la Diputació. La Iaeden defensa que la carretera GIV-6103 s'ha de millorar, però sense impacte pel medi, limitant-se a refer la capa asfàltica. Finalment, els ecologistes s'alegren també que la pressió i la mobilització que van iniciar hagi donat fruits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia