Medi ambient

«La Pinaeta» de Paterna participarà en la comissió de Port Mediterrani

Va sol·licitar a l'Ajuntament formar part d'aquesta comissió d'investigació degut a l'impacte que haurà de suportar

El veïnat de la urbanització «la Pinaeta» van sol·licitar a l'Ajuntament de Paterna la seua inclusió en la comissió d'investigació del “Puerto Mediterraneo”, que en cas de portar-se endavant, la deixarà aïllada entre dues autovies.

A més d'això, si es desenvolupa el projecte, aquesta urbanització perdrà paratges d'especial interés paisatgístic i ecològic com és el cas del Barranc de l'Endolça.

Tres representants de la urbanització es van reunir la passada setmana amb l'alcalde de la vila, qui els assegurà que els avisaria per a la reunió de la comissió, malgrat que tan sols podien assistir regidors.

Vistes les coses, l'associació veïnal va convocar una assemblea oberta per a ahir dimecres 16 de setembre perquè la ciutadania diguera la seua respecte del paratge de la Mola, lloc on es pretén construir “Puerto Mediterraneo”.

En el transcurs de l'assemblea d'ahir, es va presentar la Plataforma “La Mola és nostra i la volem verda”, una agrupació transversal que pretén aglutinar totes les associacions veïnals, ecologistes i ciutadanes mitjançant un procés participatiu, amb l'objectiu de dissenyar els espais d'ús públic d ela Mola que afecten tots els barris de Paterna



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]