Medi ambient

Alerta groga a les comarques de Castelló per vents forts

Les temperatures observen un descens quantitatiu bastant significat en tot el País Valencià

Aquest dilluns 15 d'octubre, el Nord de la demarcació de Castelló, sobre tot les comarques d'els Ports, el Maestrat i l'Alcalatén, han amanegut amb alerta groga degut als vents forts que bufaran de Gregal i que podrien sobrepassar els 80 quilòmetres per hora, en una jornada on les temperatures experimentaran una baixada qualitativa i quantitativa.

Segons les prediccions de l'Agència estatal de Meteorologia (Aemet), el País Valencià amaneix amb cels poc nuvolosos en aquestes demarcacions i comarques, mentre que al Sud, hi haurà intervals nuvolosos amb possibilitat de precipitacions locals moderades.

Les temperatures aniran en descens, amb valors màxims de 23 graus i mínimes per sota dels 10 graus a les zones d'interior.

A la demarcació d'Alacant, el mercuri oscil·larà entre els 15 i els 23 graus, mentre que a les de Castelló de la Plana, els valors se situaran entre els 10 i els 22 i a les comarques centrals, entre els 14 i els 22 graus de temperatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.