Medi ambient

L'ajuntament d'Alacant no desmantella la benzinera de Benalua

Compromís alerta del perill que suposa per als alumnes del centre escolar pròxim

El portaveu de Medi Ambient de Compromís per Alacant, Luis Falcó, ha criticat que l'equip de govern del PP continue sense desmantellar la gasolinera de Benalua, tot i haver-se convertit en un focus d'insalubritat, en el que fins i tot han aparegut rates, i que pot afectar els alumnes del col·legi adjacent.

La coalició s'ha reunit amb els veïns i els han explicat que han detectat la presència de ratolins durant els últims mesos, un focus que podria haver-se originat a causa dels abocaments que existeixen al voltant d'aquesta antiga estació de servei.

El portaveu de Medi Ambient ha continuat dient que “sembla que l'Ajuntament no és conscient de la gravetat de l'assumpte que podria afectar els estudiants del col·legi Benalua, com ha denunciat l'AMPA del centre, i per això instem a l'equip de govern a que accelere els tràmits necessaris per a que es puguen desmuntar ja les instal·lacions d'esta gasolinera”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.