José Montilla visita la Romànica a Barberà, que aplica la llei de barris

El president de la Generalitat, José Montilla, va ser ahir a Barberà del Vallès, on va fer un itinerari amb l'alcaldessa de la localitat, Ana del Frago. L'objectiu era conèixer de primera mà l'evolució del projecte integral de la llei de barris a la Romànica, que s'està desenvolupant des de fa dos anys. Tots dos van poder conversar amb els responsables del projecte, amb representants d'entitats veïnals i comercials i amb membres de la comissió ciutadana de seguiment. Més tard, també van un fer recorregut per l'exposició El barri de la Romànica avança, on es mostra l'evolució del treball que s'està duent a terme, així com per la plaça del Mil·lenari, des d'on van poder observar l'església de la Romànica, del segle XI, i el seu procés d'arranjament.

Abans, Montilla i Del Frago també van visitar l'empresa Pintados y Derivados, SL (PINTER), que aquest any celebra el 30è aniversari. Aquesta empresa disposa d'experiència en el desenvolupament i evolució de treballs en sectors dedicats al recobriment orgànic, amb pintura en pols o líquida, de superfícies metàl·liques de tot tipus de peces.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.