Societat

Linyola es promociona per mitjà de la camamilla

La tercera edició de la Fira de la Camamilla, que tindrà lloc a Linyola del 13 al 15 de maig, inclourà prop d'una trentena d'activitats. El pressupost de l'esdeveniment és de 5.000 euros i l'alcalde de la localitat, Àlex Mases, va explicar ahir que espera que l'impacte econòmic de l'esdeveniment dobli, durant els dies de fira, la inversió feta. A més, espera que gràcies a la promoció turística que representa per al municipi acabi multiplicant-se per quatre d'aquí a un any.

Una de les novetats de la tercera edició, en la qual la planta remeiera i els tractors antics tornaran a ser els seus protagonistes, serà l'habilitació de l'antic molí d'oli com a sala d'exposicions per a les obres de diferents artistes locals. L'espai, tancat fa vint anys i de propietat privada, s'ha adequat per fer-ne aquest ús en el marc de la fira, gràcies a un acord amb la família Melgosa.

Prop d'una trentena de parades, algunes dedicades a la camamilla i a diverses plantes remeieres i d'altres als productes de proximitat o d'entitats de caire municipal, es podran visitar durant la jornada de diumenge al centre històric de la localitat.

Per dissabte s'han programat diverses xerrades i tallers. També començarà a la primera mostra gastronòmica, en la qual nou establiments del municipi presentaran prop d'una quinzena de plats diferents en els quals la camamilla hi és present.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]