Societat

Èxit de vendes a la Fira de l'Avellana de Brunyola

El nombre de visitants, tot i el mal temps, va créixer en relació a l'any passat

La XXI Fira de l'Avellana de Brunyola ha incrementat aquest cap de setmana el nombre de visitants de les darreres edicions, tot i el mal temps que va fer dissabte i, molt especialment, pel que fa a vendes, que també van pujar.

L'alcalde de Brunyola, Francesc Johé, va valorar que se celebra precisament per donar a conèixer el sector de l'avellana: “En fem una valoració molt positiva. La primera Cursa de l'Avellana Límit, una de les novetats d'aquest any, va anar molt bé, amb 160 inscrits”, va dir, i hi va afegir: “Un dels actes que va tenir més èxit va ser el concurs de collir avellanes a mà”.

La fira, que es va celebrar tot el cap de setmana, presentava un programa variat i complert entorn de la fira d'artesania, la venda d'avellanes de la Selva, una zona de cavalls, ponis i atraccions per a la mainada i una exposició de maquinària agrícola, un clàssic d'aquest tipus de fires, tot s'ha de dir. A l'Ajuntament s'hi van poder veure dues exposicions: una de fotografia, El paisatge, una mirada, de Joan Oltra i Minerals de la comarca de la Selva, una col·lecció de Lluís Clapés.

A banda del concurs de collir avellanes, també es va fer un taller de demostració de remeis naturals a càrrec de Les Remeieres, xerrades sobre tècniques de cultiu i elaboració de l'avellana i un concurs internacional d'esclovellar avellanes. La festa va incloure animació infantil, el novè concert de l'Avellana Jove i, per acabar, sardanes, una cantada d'havaneres i rom cremat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia