Societat

No autoritzen el festival previst a Empuriabrava

Costes no autoritza que l'Sky Film Festival, anunciat per al juny, es faci a la platja

L'Sky Film Festival, anunciat per al mes de juny que ve a Empuriabrava, queda ajornat. Aquest projecte, impulsat per l'empresa de producció audiovisual MultiSignes, havia de convertir la platja d'Empuriabrava i Castelló d'Empúries en un punt de trobada internacional d'especialistes i aficionats a activitats relacionades amb la temàtica del cel, l'aire i el vol. En un comunicat l'empresa organitzadora va anunciar ahir que no es podrà dur a terme perquè el projecte no ha rebut les autoritzacions necessàries del Departament de Costes. “Després de molts mesos de converses, finalment i incomprensiblement, el Departament de Costes de la Generalitat no vol autoritzar aquest emplaçament ja que, segons sembla, «qualsevol activitat que es pugui fer fora de la sorra no ha de fer-se a la sorra». Aquest fet desllueix molt el festival”, explica l'organització. Tenint en compte que només falten dos mesos per a la data prevista, els organitzadors han optat per ajornar-lo i intentar concretar-lo el 2016.

L'Sky Film Festival s'havia concebut com un festival d'arts audiovisuals (cinema, televisió i publicitat) i activitats paral·leles (enlairament de globus aerostàtics, espai infantil, demostracions d'acrobàcies aèries...) que tenia com a punt central la platja d'Empuriabrava, just al costat de l'espigó i amb la vista de Roses i el cap de Creus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia