Societat

Un mort aquest cap de setmana a les carreteres catalanes

Un motorista perd la vida en un xoc contra un turisme aquest diumenge a la tarda a la N-340, a l'altura del Vendrell

La ventada provoca problemes de mobilitat i talls a diversos punts de la xarxa viària

Una persona ha mort aquest cap de setmana a la xarxa viària catalana, informa el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre ha passat aquest diumenge a les quatre de la tarda al quilòmetre 1.186 de la N-340, a l'altura del Vendrell. En l'accident s'hi han vist implicats una motocicleta i un turisme. El motorista i únic ocupant del vehicle de dues rodes ha perdut la vida a conseqüència del xoc.

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han treballat al lloc dels fets. La calçada ha quedat totalment restringida i s'han fet desviaments senyalitzats.

Problemes a la carretera pel vent

Pel que fa a la mobilitat, el vent ha provocat complicacions a diversos punts de la xarxa viària catalana.

La circulació a la C-16 ha estat tallada entre les deu del matí i les cinc de la tarda en els dos sentits de la marxa a l'altura de Berga, ja que la ventada ha malmès el revestiment d'un túnel de Berga. Al llarg de la tarda hi ha hagut un tram de 5 km de lentitud entre aquesta ciutat i Cercs.

A causa del fort vent s'ha tallat la BV-4024 entre Guardiola de Berguedà i el Coll de Pal. La caiguda d'arbres ha obstaculitzat el trànsit a diverses vies com la N-260 a Toses i a Ribes de Freser; la GI-513 a Bàscara, i a la C-150a a Cornellà del Terri. A més, el vent ha malmès un cablejat elèctric i s'ha hagut de tallar la GI-634 a Colomers. D'altra banda la GIV-6216 a Torroella de Fluvià ha estat tallada per un turisme amb remolc que ha bolcat arran de les ratxes fortes de vent.

Al migdia ha estat tallada la N-141C a Collsuspina per l'incendi d'uns matolls al lateral de la via.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia