Societat

Un home s'atrinxera amb un ganivet en una biblioteca de Sant Feliu de Codines

Els Mossos d'Esquadra han pogut facilitar la sortida de la bibliotecària i els usuaris que hi havia dintre en aquell moment

L'home, natural de Mali, pateix esquizofrènia i ja ha protagonitzat altres incidents al municipi

Un home armat amb un ganivet ha irromput a la biblioteca municipal de Sant Feliu de Codines aquest dijous al matí, quan el centre ha obert, i ha amenaçat a la bibliotecària i alguns usuaris que hi havia en aquell moment.

En un descuit de l'agressor, segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra, la bibliotecària ha pogut donar l'avís a la policia minuts després de la seva entrada a les 10.07 hores. S'han personat tres agents i han pogut facilitar la seva sortida i la dels usuaris sense que es produís cap agressió.

L'home, veí de Sant Feliu, que pateix esquizofrènia, i ja ha protagonitzat altres incidents al municipi, s'ha quedat atrinxerat dins la biblioteca. Un equip especial dels Mossos s'ha desplaçat al centre per intercedir amb ell i aconseguir que accepti sortir i deixar el ganivet.

A les 12.15 hores, l'home, natural de Mali i d'entre 30 i 40 anys, seguia dins la biblioteca Joan Petit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.