Societat

Desmantellat a Vila-seca el laboratori de cocaïna més gran trobat fins ara a Catalunya, el quart a l'estat

Fabricava setmanalment uns vint quilos de droga i es trobava en una masia on suposadament es manufacturaven records turístics

La cocaïna s'impregnava en objectes com vaixelles, aliments o líquids com el biodièsel per distribuir-la

La policia espanyola ha desmantellat el laboratori de tractament de cocaïna més gran localitzat fins ara a Catalunya, el quart més important a l'estat espanyol. S'ha trobat en una masia de Vila-seca, camuflada com si fos una fàbrica de records turístics. S'han detingut dotze persones i s'han intervingut 22 quilos de cocaïna.

Tot i així, es creu que la infraestructura del laboratori permetia tractar fins a vint quilos setmanals d'aquesta droga, que es distribuïa al país i també a l'estranger. Ho demostren els 3.500 litres de productes químics que presumptament s'empraven per extreure la cocaïna base, impregnada en objectes com vaixelles, aliments o líquids com el biodièsel.

L'anomenada Operació Homer va tenir com a dia clau el passat 16 de novembre, quan es van interceptar part dels membres transportant des de l'àrea metropolitana i fins a un pis de Salou un sofà, que va resultar que estava impregnat de droga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]