El centre cívic de Vilajuïga estarà l'any que ve

Vilajuïga tindrà un centre cívic l'any 2010, un edifici central de dues plantes i 880 metres quadrats que encabirà la llar d'infants, el casal de gent gran, un bar, una sala d'actes, una sala de lectura i una zona de joves. L'edifici està dividit en tres plantes. Les obres estan en la recta final i tenen una inversió d'1,5 milions d'euros. Aquest pressupost ha estat finançat en part –999.291,97 euros– pel Pla Únic d'Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya.

El delegat del govern, Jordi Martinoy, i l'alcalde de Vilajuïga, Pere Trias, acompanyats de la directora dels serveis territorials de Governació i Administracions Públiques, Mireia Mata, han fet recentment una visita per veure l'estat de les obres. El projecte de construcció es va iniciar l'any 2007 i ara s'està fent la tercera i última fase. Durant la visita, Jordi Martinoy va declarar que «és especialment important que els municipis com Vilajuïga disposin d'un equipament d'aquestes dimensions i amb aquests serveis, i cal destacar la voluntat ferma de l'Ajuntament per tirar-lo endavant i també l'esforç inversor de la Generalitat per apostar-hi».

A Vilajuïga també està previst que obrin durant aquest any el centre d'acollida turística i el dispensari mèdic (amb una inversió de 744.825 euros).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.