Urbanisme

Quart ha de refer ara la coberta del nou pavelló

La humitat fa retocar l'equipament sis mesos després de l'estrena

La neu va enfonsar l'antic sostre fa dos anys

El nou pavelló de Quart, inaugurat fa tot just sis mesos (el 25 de setembre passat), serà objecte d'obres una altra vegada. L'equipament esportiu ha tingut, en els dies de més fred d'aquest hivern, un problema de condensació que ha provocat la formació de bassals a l'interior. Després de l'anàlisi dels tècnics, s'ha arribat a la conclusió que cal actuar en un terç de la coberta. Caldrà aixecar la xapa instal·lada, canviar la llana de roca i posar-hi una capa de vapor, que evitarà l'efecte de condensació a l'interior. La voluntat del consistori és fer l'obra l'agost vinent, per no interrompre d'aquesta manera l'activitat esportiva habitual. Es creu que mentrestant, amb la pujada de temperatures de la primavera, ja no es produirà més l'efecte condensació que ha provocat els bassals. Les humitats es formaven perquè la xapa de la coberta no és hermètica, sinó que té petits forats per millorar l'acústica. És a través d'aquests forats que es filtrava l'aigua. L'actuació té un pressupost previst de 25.000 euros, IVA inclòs, i l'Ajuntament està en negociacions amb el constructor i els redactors del projecte per veure qui es farà càrrec del cost.

El sostre del pavelló de Quart es va enfonsar avui fa dos anys, a causa de la neu acumulada durant la gran nevada d'aquell dia. L'obra va tardar un any i mig a fer-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.