Urbanisme

LLAGOSTERA

Aproven la nova canalització a Font Bona i Selva Brava

L’Ajuntament de Llagostera va aprovar ahir, en un ple extraordinari, el projecte definitiu de les obres de construcció d’una canalització d’aigua potable, paral·lela a la de la companyia Rec Madral, fins a les urbanitzacions de Selva Brava i Font Bona. El projecte inicial, que tindrà un cost d’1,59 milions d’euros, es va aprovar l’abril passat. Un cop superat el període d’exposició pública, i amb el vistiplau dels tècnics municipals, el consistori el va aprovar ahir en un ple extraordinari per tal de poder complir els terminis marcats per l’Agència Catalana de l’Aigua, que subvenciona l’actuació amb 553.729,43 euros. Està previst que les obres comencin aquest mes de setembre i s’acabin abans de final d’any.

La nova canalització permetrà que l’Ajuntament assumeixi la gestió del servei de subministrament d’aigua a les dues urbanitzacions a través d’Aqualia, i ha de servir per posar fi als problemes d’abastament que presenta la xarxa de Rec Madral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]