Urbanisme

URBANISME

Obres a Terrassa per la pressió veïnal a les xarxes

La mobilització veïnal a les xarxes , combinant-ho amb reunions amb polítics i tècnics del consistori de Terrassa, anuncis de protestes i intervencions al ple, entre d’altres, han aconseguit desencallar les primeres obres al carrer Galileu del barri de Ca n’Aurell per guanyar espai per a vianants i reduir el trànsit. Els veïns d’aquest vial, però també del carrer Arquímedes –tots dos paral·lels a la rambla d’Ègara que es va tallar al trànsit el 2011– es queixen que han de suportar un trànsit d’uns 10.000 cotxes diaris i que la remodelació i propostes de millora han passat dècades en un calaix.

Aquest dimarts, i fins al 21 d’abril, es comencen a fer treballs pactats d’“urbanisme tàctic” només al carrer Galileu entre els carrers Pare Llaurador i Blasco de Garay mentre s’espera que vagin implantant-se altres mesures com la instal·lació de càmeres de control de matrícules i buscar un sistema per discriminar el trànsit de pas.

Els treballs es fan amb els fons Next Generation que en deixen fora els veïns d’un altre vial encara més estret que també s’han mobilitzat, els del carrer Topete, on passen 9.000 vehicles diaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.