Societat

Mor l'home de 61 anys que va resultar ferit crític en un foc a Sant Joan Despí

Els Mossos investiguen l'origen de l'incendi i les causes per les quals l'home estava aturat al lloc on va aparèixer

Els primers indicis apunten a que l'home era de nacionalitat romanesa i que podria tenir algun tipus de malaltia mental

L'home de 61 anys que havia resultat ferit amb cremades de segon i tercer grau al 60% del cos en un incendi aquest dilluns a Sant Joan Despí, a tocar de l'A-2, ha mort aquesta matinada a l'hospital de la Vall d'Hebron, on va ser ingressat. Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas, i a hores d'ara no descarten cap hipòtesi.

A l'espera del que confirmi l'autòpsia, els primers indicis apunten a que l'home era de nacionalitat romanesa, que es dirigia a Elx i que podria tenir algun tipus de malaltia mental. Es desconeix fins ara com és que es va aturar en el punt on va ser trobat o si va tenir alguna cosa a veure amb l'inici de l'incendi.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va evacuar la víctima en estat crític a l'hospital de la Vall d'Hebron, on ha mort hores després. L'home va patir cremades de segon i tercer grau entre el 50% i el 60% del cos fruit de l'incendi, que va començar a cremar per causes que encara es desconeixen als marges de la via, al quilòmetre 607. Set dotacions dels Bombers, tres unitats del SEM i cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra actuaven per apagar les flames, fet que s'aconseguia a les 18.05 h.

L'incendi va obligar a tallar la carretera A-2 en tots dos sentits de la marxa fins que es va controlar el foc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.