Educació

educació

Instal·len mòduls al nou institut de Riells i Viabrea

El nou institut de Riells i Viabrea es comença a fer realitat. Als terrenys cedits pel consistori al Departament d'Ensenyament, a Can Plana, aquests dies hi estan instal·lant els mòduls on, de moment, hi haurà les aules i serveis de l'equipament educatiu.

Els terrenys es van cedir al març passat i es tracta d'una instal·lació provisional fins que la construcció d'un edifici definitiu sigui possible. De moment l'institut encara no té nom però en el consistori ja pensen a dedicar-lo a mossèn Pere Ribot: “Una persona que va lluitar i treballar per la cultura del nostre país, en temps difícils de la dictadura i després ja en normalitat, i que sens dubte va estimar molt el poble”, expliquen a l'Ajuntament. L'alcalde, Josep Manel Tarrida, va mostrar la seva satisfacció perquè les portes de l'institut s'obrin aquest setembre, i va recordar que era “una de les principals necessitats històriques d'aquest municipi”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.