Festes populars i fires

GIRONA (Gironès)

XXXII Setmana Gastronòmica Gironina

Menjar i dormir de luxe

La possibilitat d'agafar paquets amb hotel és la novetat que incorpora la XXXII Setmana Gastronòmica Gironina, que se celebra del 15 de març a l'1 d'abril. Es tracta d'una campanya batejada com a Girona escapada gastronòmica en què hi participen onze hotels i cases de turisme rural els quals permetran allotjar-se una nit als seus establiments amb dret a esmorzar i a un dels menús gastronòmics dels restaurants que participen al paquet turístic. Quaranta-dos restaurants de Girona i la seva àrea urbana són els participants de la setmana gastronòmica d'enguany, els quals elaboren menús especials maridats, amb la col·laboració dels vins del celler Empordàlia, les caves Mont-Ferrant, cervesa Estrella Damm Inèdit i les aigües Font Vella, seguint la línia de col·laboració amb empreses catalanes i gironines. Els menús són molt variats i per a totes les butxaques, des dels 18 euros del Bescuit fins al 232 euros d'El Celler de Can Roca, els 115 del Massana o els 74 de l'Aliança d'Anglès. A més, l'oferta es complementa amb el VI Cicle de Cinema i Gastronomia de Girona i la III Mostra Rambleja i Tasta fins al Lleó.

Del 15 de març a l'1 d'abril. En 42 restaurants de la ciutat i de la seva àrea urbana.

De referència

J.P.

La Setmana Gastronòmica Gironina és una referència a les comarques gironines, ja que va ser la primera mostra d'aquestes característiques que es va implantar a la demarcació, i a més aconseguint sempre un alt nivell de participació. Està destinada a promoure la cuina gironina entre els visitants i els clients habituals dels diferents establiments participants, que durant aquests set dies ofereixen plats i menús fora del que acostuma a ser habitual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.