Societat

Detingut un conductor per anar begut i atropellar dos ciclistes a la C-1415 a Sentmenat

L'home, veí de Castellar del Vallès, ja havia perdut anteriorment el carnet per conduir borratxo

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 22 de juny un home de 66 anys, veí de Castellar del Vallès (Vallès Occidental), per conduir begut i atropellar dos ciclistes que van resultar ferits de diversa gravetat. Els fets van passar cap a dos quarts de set de la tarda del mateix dia, quan el conductor va envestir dos ciclistes que circulaven per la carretera C-1415 a l'altura del quilòmetre 32, al terme municipal de Sentmenat.

Al lloc, a banda de mossos, s'hi van desplaçar Bombers, el SEM i la policia local de Sentmenat que va donar pas alternatiu i va assegurar la carretera per tal que el SEM atengués els ferits. Els agents van realitzar les proves d'alcoholèmia al conductor, que va donar positiu, concretament 0,64 mg/l en aire expirat. Segons els agents, aquesta no era la primera vegada que l'home havia estat implicat en un accident mentre conduïa begut. De fet, l'arrestat havia perdut el carnet de conduir per fets similars amb anterioritat.

Davant de la gravetat de l'accident i la reincidència en delictes relacionats amb la seguretat vial, els mossos van detenir el conductor. El detingut va passar l'endemà a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Sabadell, que va decretar-ne la seva llibertat a espera de judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]