La Selva estrena casal d'avis coincidint amb la fira

Amb motiu de la Fira Medieval al castell, la Selva del Camp ha estrenat el nou casal de la gent gran. L'equipament donarà servei tant a la gent gran del municipi com a l'associació de persones discapacitades de l'Alzina. La instal·lació ha representat una inversió d'1,5 milions d'euros, dels quals més de 300.000 han anat a càrrec del govern.

La Selva del Camp va inaugurar l'equipament coincidint amb una fira que té més de cinc-cents anys i que actualment té com a escenaris principals els carrers del municipi i el castell de la Selva. La fira consta del mercat medieval, espectacles diversos, recreacions històriques i la mostra d'entitats locals.

Ahir al matí la companyia Excalibur va representar El misteri de les gitanes. Durant el dia d'avui també hi haurà diverses representacions, activitats i espectacles medievals. Les portes d'aquesta fira medieval al castell es tancaran avui al vespre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.