MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre)

178 Fira Agrícola, Ramadera i Industrial

Una mostra «per fer fira»

En l'argot comercial, fer fira és fer calaix. I la de Móra la Nova és una d'aquelles mostres que agraden als expositors: «Al final de la tardor els pagesos ja han acabat les collites i es preparen per a la nova campanya», explica Josep Pasqual Bellmunt, regidor de Fires, «per això la crisi no ens ha afectat», i posa com a exemple el sector de la maquinària agrícola, que ha faltat en d'altres grans cites però serà present a Móra.

Valor afegit

«Nosaltres no hem apujat els preus des de fa sis anys, i l'entrada és gratuïta», apunta Josep Pasqual. Per això, aquesta edició reuneix uns 400 expositors i sumarà unes 55.000 visites. «El nostre àmbit de projecció supera les Terres de l'Ebre, perquè també tenim visitants de Ponent, del País Valencià i del Camp de Tarragona», recorda el regidor de Fires, que destaca les accions per donar valor afegit a la fira: «El pregó ha estat a càrrec del president de la Borsa de Barcelona, Joan Hortalà i hem preparat jornades tècniques de temàtica agrícola i ramadera». (Més informació a la pàg. 29.)

Fins al 25 d'octubre. Al voltant del pavelló firal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.