Societat

Els Mossos es fan càrrec de la investigació de l'incendi que ha provocat el caos de Rodalies

En les instal·lacions en desús on s'ha originat el foc hi ha una gran quantitat de deixalles acumulades i de moment es desconeixen les causes d'aquest incendi

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació de l'incendi que s'ha produït aquest dimarts en una estació de Rodalies en desús a l'entorn de Bifurcació Marina, entre Arc de Triomf i el Clot. La incidència ha afectat 210 trens i ha deixat 72.000 passatgers sense tren. Els Mossos d'Esquadra han accedit a les instal·lacions on s'ha produït el foc on, segons han apuntat, hi ha una gran acumulació de deixalles i altres materials, fet que encara no poden conèixer les causes que han provocat l'incendi.

A les dotze del migdia ha quedat restablerta totalment la circulació ferroviària als túnels de Barcelona després que els Bombers de Barcelona han autoritzat el pas de trens un cop localitzat i sufocat l'incendi que ha provocat una gran acumulació de fum a l'interior d'aquestes infraestructures.

El servei a totes les línies es recupera de forma gradual i Renfe calcula que cap a dos quarts de cinc de la tarda quedarà normalitzat.

A la una de la matinada passada, tècnics d'Adif han informat de la presència d'una gran quantitat de fum a prop de l'estació d'Arc de Triomf i han sol·licitat la intervenció dels Bombers de Barcelona.

Efectius dels Bombers, acompanyats per tècnics d'Adif, han fet una inspecció a l'interior dels túnels per tal de localitzar l'origen del fum. Finalment, s'ha detectat i sufocat un incendi en unes instal·lacions fora de servei i sense accés des de l'exterior situades a les proximitats de la Bifurcació Marina i que no tenen cap relació amb la infraestructura actualment en servei, segons ha puntualitzat la companyia ferroviària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]