Societat

‘Marea blava' massiva a Amposta contra el Pla Hidrològic de la conca de l'Ebre

Milers de manifestants vinguts d'arreu de Catalunya apunten que “L'Ebre sense cabals és la mort del Delta”

Per primera vegada, a excepció de PP i Ciutadans, la lluita contra el PHE uneix tots els partits

La ‘marea blava' inunda aquest diumenge Amposta. Milers de manifestants es concentren aquest matí de diumenge per rebutjar el Pla Hidrològic de la conca de l'Ebre, aprovat per decret pel govern en funcions del PP a principis d'any.

Molts ciutadans de les Terres de l'Ebre s'han desplaçat a la capital del Montsià per a la manifestació però també n'hi ha d'altres que han vingut d'altres demarcacions, en cotxes particulars o en els gairebé 100 autocars que han sortit d'arreu de Catalunya.

Per primera vegada, a excepció de PP i Ciutadans, la lluita contra el PHE uneix tots els partits, molts representants dels quals han vingut fins a Amposta. L'ANC, Òmnium i l'AMI també donen suport a la marxa convocada per la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE).

D'altra banda, el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, encapçalen la representació institucional. La pancarta principal, amb l'immens nus, recorda que “L'Ebre sense cabals és la mort del Delta”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia