Societat

Més activitats i espais per Sant Galderic a Rubí

Un joc d'aparadors, vermut musical i esmorzar de tastet, novetats de la fira

La Fira de Sant Galderic de la pagesia i l'art de Rubí arriba avui a la 21a edició consolidant-se com un referent a al comarca del Vallès Occidental. I ho fa ampliant el nombre d'espais, però també d'activitats, incloent per primer cop el joc d'aparadors, l'esmorzar de tastet, el vermut musical i la fideuada. Segons Magda Batlles, presidenta de l'Associació Sant Galderic, la iniciativa no només està consolidada, sinó que és “un projecte que no té sostre”.

Com a novetat s'incorpora al recorregut de la fira el carrer Maximí Fornés, amb l'objectiu d'oxigenar l'espai de les parades dels artistes i per millorar la circulació dels visitants, que també podran visitar les parades ubicades als carrers Sant Francesc i Xercavins. Els estands de la pagesia i l'alimentació s'ubicaran el passeig Francesc Macià i el carrer Montserrat, mentre que altres escenaris seran la plaça Catalunya (trobada de puntaires), la plaça Salvador Allende (Fira Retro Clàssic) i la plaça Doctor Guardiet, on hi haurà la mostra d'entitats i col·leccionisme, i altres activitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]