Vallès Oriental

Martorelles es reincopora al consorci que gestiona Vallès Visió

En l’anterior mandat, el ple va decidir sortir de l’ens a partir de l’agost

L’Ajuntament de Martorelles ha tornat a entrar al Consorci Teledigital Mollet, que gestiona el canal públic Vallès Visió. D’aquesta manera, el ple fa marxa endarrere respecte la decisió que es va adoptar el febrer d’aquest any. Units per Martorelles va votar en contra el reingrès al canal.

L’Ajuntament de Martorelles ha decidit tornar a formar part del consorci que gestiona el canal Vallès Visió, la televisió de l’àrea de Mollet. El ple d’aquest dilluns va certificar el retorn al Consorci Teledigital Mollet amb l’únic vot en contra d’Units per Martorelles, que fins ara tenia l’alcaldia i que ara no forma part del govern.
L’alcalde Marc Candela (ERC) ha assegurat que la decisió s’ha pres com a “mesura de transparència” i després d’esvair dubtes sobre la politització del canal.

Al febrer, el ple havia aprovat la sortida del Consorci, que s’havia de fer efectiva a finals d’agost. L’Ajuntament de Martorelles aportarà 33.000 euros anuals al canal. S’ha hagut de modificar la partida pressupostària perquè només preveia la despesa fins al mes de juny.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.