Societat

societat

Fundesplai reactivarà aquest curs l'excursionisme i l'ecologia

Reactivar l'excursionisme en les seves activitats d'aquest curs, explorar nous itineraris i impulsar accions que vinculin l'excursionisme amb el respecte pel medi ambient és un dels objectius del curs que acaba de començar a Fundesplai. La proposta educativa arribarà a més de 14.000 infants que participen en els esplais federats a Fundesplai i es va presentar ahir en la tradicional trobada que va servir per donar el tret de sortida del nou curs. La trobada es va celebrar al Prat de Llobregat i va aplegar uns 300 monitors i monitores.

En la presentació de Camins, que és el nom de la proposta educativa, hi va participar Anna Vives, la jove amb síndrome de Down dissenyadora de tipografies i impulsora de diferents iniciatives inclusives. Una de les particularitats de Camins és precisament que s'hi inclouran circuits inclusius, és a dir, recorreguts per la natura adaptats a tothom, també per a les persones amb alguna discapacitat física.

Com cada any, la trobada també va servir per fer balanç de l'estiu: 59.711 infants han participat en les colònies i casals de l'entitat. Es van atorgar 4.774 beques a infants en situació de risc. Això vol dir multiplicar per cinc les beques atorgades el 2010, el primer any que es va engegar la campanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia