Societat

Rodalies i Regionals oferiran el servei habitual entre les 14 i les 21 hores l'11-S tot i la vaga

En la resta d'horaris només circularà un de cada trens

Per als dies 14 i 15 de setembre s'ha establert serveis mínims del 66% entre 6 i les 9.30 hores i entre les 17 i les 20.30 hores

Rodalies i Regionals de Renfe oferiran el servei habitual d'un dia festiu entre les dues del migdia i les nou del vespre durant la Diada, tot i la jornada de vaga de conductors de trens convocada pels sindicats Semaf, CCOO i CGT. La resta d'horaris de la jornada només circularà un de cada tres trens.

Així ho estableixen els serveis mínims dictats pel departament d'Empresa i Ocupació en previsió que milers de persones es desplaçaran a Barcelona amb motiu de la Via Lliure i altres mobilitzacions.

Per a les aturades del 14 i 15 de setembre, s'ha establert un servei mínim del 66% entre les sis del matí i dos quarts de deu del matí i entre cinc de la tarda i dos quarts de nou del vespre. Per a la resta de l'horari, serà un terç del servei habitual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia