Societat

Dos morts en l'accident d'una avioneta a Toses

L'aeronau s'estavella a la zona del Pla d'Anyella i s'incendia

Les causes de l'accident encara es desconeixen

Dues persones han mort aquest dimarts després que l'avioneta en què volaven s'ha estavellat a la zona del Pla d'Anyella de Toses, al Ripollès, han informat els Bombers de la Generalitat.

Els serveis d'emergències han estat alertats de l'accident cap a un quart de sis de la tarda. Els Bombers han localitzat el lloc de l'accident en un punt de difícil accés, al qual només s'hi ha pogut accedir a peu o en helicòpter. Finalment han pogut extingir l'incendi que ha afectat l'avioneta, que ha quedat calcinada. Els dos únics ocupants de l'aeronau han mort.

Les causes de l'accident encara es desconeixen. Els Mossos d'Esquadra faran l'aixecament del cadàver i s'obrirà una investigació per esbrinar les circumstàncies del succés.

Els Bombers han activat vuit dotacions terrestre i quatre helicòpters, amb efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM). També s'han desplaçat fins al lloc set patrulles terrestres i un helicòpter de Mossos d'Esquadra.

Protecció Civil de la Generalitat ha emès una Prealerta del pla especial per a emergències aeronàutiques a Catalunya (Aerocat).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.