Societat

Dues víctimes mortals en dos accidents de trànsit aquest dimarts a les carreteres catalanes

Una persona mor en una col·lisió lateral entre dos turismes a l'N-II a Tordera

Un xoc frontal entre un camió i una furgoneta a Benifallet deixa una persona morta i una altra ferida crítica

Dues persones mortes, una ferida crítica i dues més ferides greus és el balanç més destacat de la sinistralitat aquest dimarts a les carreteres catalanes. Els incidents més greus s'han registrat aquest matí, durant l'episodi de pluges.

El primer accident mortal ha tingut lloc aquest matí al quilòmetre 686 de l'N-II a Tordera (Maresme), en sentit nord, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a dos quarts de deu.

Per causes que encara s'investiguen, s'ha produït una topada per envestida lateral entre dos turismes i ha mort el conductor d'un dels vehicles implicats.

L'accident ha mobilitzat quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'altra víctima mortal s'ha produït cap a un quart de dues del migdia arran d'una col·lisió frontal entre un camió i una furgoneta al punt quilomètric 47 de la C-12 a Benifallet (Baix Ebre). En aquest accident una altra persona ha resultat ferida crítica i ha estat traslladada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre vehicles dels Bombers de la Generalitat i l'helicòpter i dues ambulàncies del SEM s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

A banda, dues persones han resultat ferides greus en un accident a l'A-2, a Cervera, quan el vehicle en què viatjaven ha sortit de la via per causes que s'estan investigant. Un dels ocupants ha estat traslladat en helicòpter a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, mentre que l'altre s'ha dut a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia